For leietakere som jobber med søk etter lokaler for egen virksomhet kan det være vanskelig å oppdrive de riktige lokalene som passer virksomheten helt perfekt.

Det fins mange grunner til dette. Et søk etter lokaler krever at man gjør en analyse av virksomhetens behov, samt en gjennomgang av tilgjengelige lokaler i markedet for å finne det som passer best. Ofte sitter det allerede en leietaker i lokalene som er perfekte for din virksomhet.

Nøkkelen for å likevel få kontroll på det lokalet er å gå i dialog med leietakeren som allerede sitter det. Kanskje er ikke de så fornøyd med lokalene og kunne tenkt seg å komme ut av kontrakten. De har likevel ikke lagt dette ut i markedet da de ikke har helt kontroll på egne rettigheter og forpliktelser.

For å komme over slike muligheter må man ha daglig kontakt med eiendomsmarkedet. Vi tar oppdrag med søk etter lokaler og jobber da etter et no-cure no-pay prinsipp, noe som betyr at vi kun tar betalt når vi finner nye lokaler for din virksomhet.

Kontaktskjema

Kontakt oss angående

«Ved hjelp av markedskunnskap, finansiell forståelse og kreativitet arbeider vi for å finne den riktige løsningen til ethvert prosjekt.»