For enkelte kontorbrukere kan det være ønskelig å eie egne lokaler foran å leie over lengre tid.
En beslutning om å kjøpe kontorlokaler til eget bruk kan da være riktig. Skal man kjøpe kontorlokaler vil man sikre vekstmuligheter i en geografisk lokasjon i større grad enn gjennom leie.

Ved å kjøpe kontorlokal er som er større enn hva man trenger på kjøpstidspunktet kan man da leie ut det man ikke trenger selv for så å kunne ta arealene tilbake med tiden. Med mindre man er ute etter å kjøpe kontorlokaler i form av en mindre seksjon i et seksjonert bygg, er det veldig ofte at aktuelle lokaler/bygg selges utenfor markedet.

For å komme over de riktige objektene er man da avhengig av å ha kontakt med, og oversikt over, eiendomsmarkedet i området man ønsker å kjøpe i. Som rådgiver for deg vil vi lete målrettet i akkurat de områdene din virksomhet ønsker å være lokalisert, frem til vi finner det riktige objektet for kjøp.

Ofte løses slike oppdrag ved at vårt arbeid resulterer i at en eier som kanskje ikke hadde et salg i planene likevel velger å selge for å plassere pengene i andre typer eiendommer eller prosjekter. Den type løsninger vil vanskelig kunne komme til overflaten i det åpne markedet.

Kontaktskjema

Kontakt oss angående

«Ved hjelp av markedskunnskap, finansiell forståelse og kreativitet arbeider vi for å finne den riktige løsningen til ethvert prosjekt.»