I et stadig bedre boligmarked i hovedstaden er det flere og flere som ønsker å kjøpe hele bygård er som en ren pengeplassering. Ved å kjøpe en hel bygård foran å kjøpe enkeltleiligheter får man også samlet investeringen sin geografisk.

Videre oppnår man full kontroll over eiendommen og kan gjennomføre vedlikehold og tilpasninger uten å måtte gjennom generalforsamlinger o.l. Det å kjøpe en bygård i seg selv er samtidig ikke bare enkelt. Det er mange som leter etter det samme og svært få by gårder kommer for salg i det åpne markedet. Veldig mange som ønsker å kjøpe en bygård kommer over muligheter for kjøp utenfor markedet og sikrer seg slik en god investering.

Ved å samarbeide med en rådgiver som kan bistå i søket øker sannsynligheten for at man lykkes. Når vi bistår i slike søk for kjøp – oppdrag tar vi betalt kun når vår oppdragsgiver gjør et kjøp, noe som sikrer oppdragsgiver at det ikke påløper kostnader før man har oppnådd ønsket resultat.

Kontaktskjema

Kontakt oss angående

«Ved hjelp av markedskunnskap, finansiell forståelse og kreativitet arbeider vi for å finne den riktige løsningen til ethvert prosjekt.»