Lærumveien 51, Sande i Vestfold

Næringseiendom i Sande med god profilering og stor tomt

Produksjon/Industri, Lager/Logistikk, Kombinasjonslokaler, Verksted
1560 m²

Fasiliteter

  • Garasje/P-plass
  • Heis
  • Kjøreport

Beskrivelse

Næringsbygg i Sande kommune med stor tomt for utviklingsmuligheter. Eiendommen er oppført over 6 plan med verksted/lager i 1.etg, innredet miniboder til utleie av lagerboder i 2,3 og 4.etg. 5 og 6 etg. er ikke innredet. Bygget er oppført i 1940 består av det opprinnelige silobygget og verkstedet til Foss Mølle. Silobygget er ombygget til ca. 45 lagerbokser i dag, hvorav 7 er utleid p.t. 5 og 6 .etg er ikke innredet til lagerbokser. Tomten eri hovedsak kultet/gruset og benyttes som utelager og parkering.

Fundamentert med støpte fundamenter på fjell. Bærende konstruksjoner oppført i armert betong og noe stålkonstruksjoner. Utvendig kledd med plater og isolert. Dekker/gulver er støpt i armert betong.

Kort vei til påkjøring hovedfartsårer på E-18 samt fantastisk profilerings mot gamle E-18.

Deler av tomten på ca. 4,5 mål som kan skilles ut og utvikles. Det har tidligere vært en plasthall plassert på denne tomten, og betongsålen står igjen på tomten. 

Adkomst

Attraktiv beliggenhet med kort avstand til både Drammen og Sande sentrum. Beliggende inntil gamle E-18 med fantastiske profilerings muligheter. Til Drammen sentrum er det ca. 10 km.

Kontakt oss om denne eiendommen