Teglverksveien 93, Solbergelva

Aaserud industriområde Solbergelva - attraktiv kombinasjonseiendom for salg!

Kontor, Produksjon/Industri, Lager/Logistikk
1157 m²

Beskrivelse

Vi har nå for salg attraktiv og spennende kombinasjonseiendom på Aaserud industriområde i Solbergelva. Eiendommen er tilnærmet fullt utleid, men for evt. interessenter kan deler av lagerhaller frigjøres sammen med noe kontorareal. Pr. idag foreligger det leieinntekter på ca. kr. 800.000,- pr. år. Eiendommen består i hovedsak av 4 lagerhaller på bakkeplan, alle med egen kjøreport, 2 av hallene med enkle kontorarealer i tillegg, samt mezzaninetasje med kontorfellesskap og større vaktmesterleilighet i toppetasjen. For øvrig uteområde med oppmerede p-plasser. Eiendommen ligger som del av en "hestesko" med tilhørende bygninger vegg i vegg, og denne eiendommen ligger innerst vendt mot syd og øst.

Aaserud industriområde er underlagt regulering til industri.

Ta kontakt med Petter Melgaard Sørlie for visning og samtaler. Benytt mail petter.soerlie@bragernesholding.no eller ring 91374645.

Adkomst

Eiendommen er beliggende på Aaserud industriområde i Solbergelva - en meget attraktiv lokasjon for større og mindre aktører innenfor alt fra håndtverksindustri, verksted, produksjon til entreprenørvirksomhet. Av de største kan nevnes Isachsen-Gruppen, Aulie lompebakeri og Aasheim Kjøtt.

Meget enkel adkomst fra RV 283 ned til området. Kort vei til påkjøring E134 mot Hokksund/Kongsberg via Mjøndalen. Ca. 8 min med bil til Drammen sentrum, ca. 35 min med bil til Oslo, ca. 30 min til Kongsberg.

Kontakt oss om denne eiendommen