Landfalløya 105, Drammen

Nyere eiendom Landfalløya - gratis parkering - meget god standard - fleksible løsninger !

Kontor
50 - 480 m²

Fasiliteter

  • Aircondition
  • Bredbåndstilknytning
  • Garasje/P-plass
  • Heis

Beskrivelse

Super leiemulighet i meget fleksible kontorlokaler med svært fordelaktig beliggenhet på Landfalløya nord for Drammen sentrum! Sammen med Prosjektcompaniet AS kan din bedrift nå leie arealer av meget høy kvalitet i nyere bygg med gratis parkering både for kunder og ansatte.

Meget spennende leietakermiljø med aktører med spisskompetanse innenfor byggrelatert prosjektledelse - her er det mulighet for synergier for de som ser fordelen av dette. Forøvrig tannlege, fysioterapi og dyrlege som øvrige leietakere i eiendommen.

Lokalene kan leies i sin helhet over et areal på ca. 480 m2 dersom ønskelig - dette vil da si at lokalene frigjøres helt for ny leietaker. Alternativt kan det vurderes utleid ett eller flere enkeltkontorer med tilgang på møterom.

Eiendommen fremstår meget representativ og velholdt både utvendig og innvendig. Kontorene holder romslig inndeling, og det finnes møterom av flere størrelser til bruk for leietakerne. Eget spiserom med kjøkken, samt gode sanitærforhold med dusjmuligheter. Idag består arealene hovedsakelig av cellekontorer, men fleksibiliteten tilsier at det er enkelt omgjøre til åpent landskap ved ønske om det.

Idyllisk beliggenhet et steinkast fra Drammenselven, med rekreasjonsmuligheter og ikke minst handlegiganten Gulskogen senter og Gulskogen Jernbanestasjon i gangavstand fra lokalene.  
Meget gunstig trafikkmessig plassering som nærmeste nabo til hovedgjennomfartsåren Rosenkrantzgata, med kort vei til påkjøring Bragernesåstunnelen mot Oslo, samt nordover mot Nedre/Øvre Eiker og Kongsberg. Dagligvareforretning KIWI Landfalløya er nærmeste nabo over plassen, hvilket forenkler både lunsj- og middagshandel og for ansatte.

Kontakt oss om denne eiendommen