Gråterudveien 5, Drammen

Fantastisk profilert nybygg Eikparken - nye G5 !

Kontor, Butikk/Handel, Lager/Logistikk, Kombinasjonslokaler, Undervisning/Arrangement
200 - 800 m²

Beskrivelse

KVALITET, PROFILERING OG PARKERING!

I Eikparken i Drammen sør lanseres nå nybygget GRÅTERUDVEIEN 5! Her legges det til rette for kontorlokaler med moderne standard og skreddersøm for leietakers behov! 1. og 2.etg. er nå utleid, men det er fortsatt muligheter i byggets 3.etg.!

Eikparken består av 11000 kvm med kontorer, næringslokaler og lager fordelt på fem bygninger, strategisk plassert helt inntil E18.
Enten man skal sørover eller til Oslo og Kongsberg, og med kort vei til sentrum, jernbane, Flytoget, Drammen havn og bare en times kjøring til to internasjonale flyplasser - befinner Eikparken seg fordelaktig!

I omkringliggende bygg finner man et meget spennende miljø, med alt fra PowerTech engineering/elektro, Eltek, Adda Byggkjemi til Virinco, Lapp Group og Volvo Truck senter.

Nybygget ferdigstilles i 2020 og har allerede kapret leietakerne Stoff&Stil og Elektrisk Produktion. Eienommen kan tilby utmerkde parkeringsforhold med både utendørs - og innedørs parkering med lademuligheter for el-bil.Kontakt oss om denne eiendommen