Øvre Eiker vei 75, Drammen

Kontorfellesskap Coworking Gulskogen - alltid første måned gratis - se om du trives!

Kontor
15 - 150 m²

Beskrivelse

Lei av å sitte hjemme og jobbe eller i enkeltkontorer uten et levende miljø og uten mulighet til å knytte nye kontakter og utvide det profesjonelle nettverket ditt? Coworking Gulskogen er da rett arena for deg og din virksomhet!

Her kan du ta med din egen laptop og velge mellom free-seating plasser eller eget fast kontor med alt inkludert; Tilgang på møterom, kjøkken, loungeområde, stillerom, kopi- og kaffemaskin, wifi - i tillegg til gode parkeringsmuligheter, hvorav parkering er inkludert i prisen for "fast plass" og "eget-kontor" konseptene!

Smart løsning for bedrifter som ønsker å flekse på arealbehov og opplever endringer i forhold til dette fra måned til måned - her får du full fleksibilitet uten å måtte organisere flytteprosess for å tilpasse dine behov. Er dere et mindre firma kan det legges til rette for flere free-seating plasser i samme rom/område slik at dere sitter sammen. Mulighet for å leie kontorplasser for 2 personer eller flere som arbeider sammen er heller intet problem.

Pris fra kr. 1250,- pr. mnd!

 

Adkomst

Coworking Gulskogen befinner seg en rusletur fra Gulskogen jernbanestasjon i attraktive og etablerte omgivelser på Syretårnet næringsområde. Coworking utgjør en del av en større eiendom som blant annet huser To Be More AS som står bak coworking-konseptet og selv vil være en del av miljøet i kontorfellesskapet. Ca. 5-7 min. med bil til Drammen sentrum og ca. 3 min med bil til Gulskogen senter og jernbanestasjon.

Meget enkel adkomst til eiendommen og svært gode parkeringsforhold for leietakere!

Kontakt oss om denne eiendommen