Nedre Eiker vei 12 og 14, Drammen

Lyche Gulskogen: Lagerlokaler og meget rimelige kontorer til leie!

Kontor, Produksjon/Industri, Lager/Logistikk
15 - 700 m²

Beskrivelse

På Lyche-eiendommen på Gulskogen har vi nå følgende lokaler meget rimelig til leie:

Nedre Eiker vei 14: Lagerlokaler fra 250 m2 - 700 m2 med egen kjøreport, noe lav takhøyde, ledig fra våren 2020.

Nedre Eiker vei 12: Romslige kontorer i kontorfellesskap med tilgang på felles møterom fra kr. 2500,- pr. mnd. inkl. strøm og felleskostnader.
Kontor/showroom av meget god standard (fungerer idag som showroom for Crown Kjøkken) - 575 m2 - kun kr. 25.000,- pr. mnd. i leie. Åpne og romslige arealer med gode lysforhold, samt 5 enkelt-kontorer i nordre ende av arealene.

Nedre Eiker vei 14: Kontorlokaler i eiendommens 2.etg med inngang fra høy 1.etg - 400 m2 - kun kr. 14.000,- pr. mnd. i leie. God profilering
på bygget ut mot trafikkert vei. Eget kjøkken og tolett, samt dusj. Gode lysforhold.

Eiendommen har en meget sentral beliggenhet og enkel tilkomst både fra Kongsberg/Eiker-traktene og Oslo-området. Gratis parkering for leietakere på eiendommen. Gangavstand til sentrum, samt togstasjon og kjøpesenter på Gulskogen.

 Adkomst

Meget sentral beliggenhet på Gulskogen i Drammen, som en av de nærmeste naboer til Pølsesvingen og de kommunikasjonsmuligheter som her har oppstått i forbindelse med utviklingen av Union Brygge-området. Kort vei til påkjøring E 18 både via Gulskogen/Landfalløyabrua/Rosenkrantzgt og Gulskogen/Pølsesvingen/Ypsilonbroen. Rolig og etablert industriområde med idyllisk beliggenhet ned mot Elveparken.Kontakt oss om denne eiendommen