St. Hallvardsvei 3, Lier

Flerservice bygg med fantastisk profilering rett ved E-18- Kjellstad Næringspark

Kontor, Lager/Logistikk, Kombinasjonslokaler
200 - 3000 m²

Fasiliteter

 • Aircondition
 • Bredbåndstilknytning
 • Garasje/P-plass
 • Heis
 • Kantine
 • Kjøreport

Beskrivelse

Fantastisk eiendom i fullservice bygg i Lier som kan by markedet på noe av det ypperste i sin klasse - både av leietakersammensetning, funksjonalitet og utførelse! 

HVEM LEIER?

JACOBSEN ELEKTRO AS

GARO AS

NCC AS

ASI AUTOMATIKK AS

TROMP MEDICAL AS

EIQON AS

EASIFY AS

RØRKJØP AS

VESTRE NØSTE FYSIOTERAPI

HVA ER LEDIG NÅ?

Byggetrinn 1:  Ledig ca. 1.200 kvm

1. etasje på består av byggets møteplass med bedriftsrestaurant, mottakssenter, kaffebar, møte, kurs-og konferansessenter samt sykkelparkering med EL-lading. Noe lager/showroomsarealer. 600 kvm på bakkeplan - mulighet for både showroom og lager.

2. etasje består av kontorlokaler fra ca. 250 kvm. Ledig: ca. 600 kvm. Mulighet for interntrapp til 1.etg med lager/showroom.

Byggetrinn 2: Ledig 1.400 kvm

3.etasje: Kontor ca. 1.400 m2 ledig - kan deles opp i mindre enheter fra ca. 200 kvm 

OM KJELLSTAD NÆRINGSPARK – ET FLERBRUKERBASERT FULLSERVICEBYGG

Kjellstad Næringspark fremstår som et moderne og ruvende signalbygg med totalt 14.000 m² bestående av kontor, lager og showroomslokaler. Leietakere består og skal bestå av solide og kunnskapsbaserte virksomheter som ligger langt fremme på sine respektive fagfelt. Samtlige arealer holder topp moderne standard med morgendagens løsninger. Med innovative løsninger i samspill med leietakernes behov sikres bedriften optimal kostnadsbalanse ift. den moderne arbeidsplassens stadig voksende krav til standard, servicefasiliteter, miljøkvaliteter, arealfleksibilitet og vekstmuligheter.  

 

REISETID OG KOLLEKTIVTILBUD:

Kjellstad Næringspark er beliggende helt inntil E18 med svært enkel adkomst via to nye rundkjøringer inn og ut av eiendommen med direkte av/påkjøring på E18. Enkelt og raskt å komme seg til og fra jobben i en travel hverdag til et bygg med 250 p-plasser tilgjengelig. For kollektivreisende er det 2 bussruter med holdeplass like ved.

 • Reisetid med tog fra Oslo S til Lier Stasjon: 27 min
 • Avganger til og fra Oslo S/Lier Stasjon hvert 30. minutt fra og med 05:40 på hverdager

 

DRAMMENSREGIONENS BESTE EKSPONERING -  FREMTIDIG TRANSFORMASJONSOMRÅDE

Med fremveksten av planlagte Fjordbyen på Lierstranda vil Kjellstad Næringspark ligge som nærmeste nabo til det mest spennende transformasjonsområdet på nærings- og boligutviklingssiden i Buskeruds historie. Plassering av nytt regionssykehus på Brakerøya er vedtatt og frem mot 2022 vil det vokse frem ytterligere planer som vil knytte sykehus, fjordby og Kjellstad Næringspark enda tettere sammen. I tillegg etablerer Rottefella sitt hovedanlegg på naboeiendom.

FREMTIDENS SERVICETILBUD

Kjellstad Næringspark løfter fasiliteter for sine leietakere til et nytt nivå:

 • Bedriftsrestaurant
 • Felles møteromspool, kurs- og konferansefasiliteter
 • Kontorhuset Flex
 • Trenings - og aktivitetsrom
 • Moderne garderober med dusj
 • Innendørs sykkelparkering med el-ladingspunkter
 • Kaffebar
 • 250 p-plasser med tilstrekkelig el-ladestasjoner for elbiler
 • Takterrasse med atriumshage

 

KOSTNADSBESPARENDE OG AREALOPTIMALISERTE KONTORLØSNINGER – KONTORHUSET FLEX

Kontorhuset Flex er en del av prosjektet og innebærer en unik mulighet for reduksjon- og økning av leieareal underveis i leieperioden, samt mulighet for arbeids- og møtevirksomhet fra Kontorhusets øvrige destinasjoner i Drammen sentrum og ved Asker stasjon. Kostnadsbesparelsen ved å benytte Kontorhuset Flex etter dagens behov er oppsiktsvekkende.
www.kontor-huset.no

 

BUSKERUDS FØRSTE PRIVATEIDE BREEAM-SERTIFISERTE NYBYGG:

Kjellstad Næringspark er Buskeruds første privateide BREEAM klassifiserte næringsbygg med nivåbetegnelsen Breeam very good. Utviklers sterke fokus på energi og miljø for prosjektet innebærer vesentlig lavere driftskostnader og et mye bedre inneklima for deg som leietaker, sammen med trygghet for bærekraftig byggeprosess fra A-Å i prosjektet. For mer info: http://ngbc.no/breeam-nor/

 

UTMERKET PARKERING FOR BILER OG SYKLER

Prosjektet har utmerket parkeringsdekning for biler og sykler med egne ladestasjoner. Totalt 260 p-plasser for biler utendørs, inkludert 60 p-plasser med el-bil lading.

Velkommen til en uforpliktende prat med oss for å se nærmere på mulighetene for din bedrift i Kjellstad Næringspark! 

 


 

Kontakt oss om denne eiendommen