Konnerudgata 132, Drammen

Lager/showroom i tidligere KID Interiør i Konnerudgata til leie!

Kontor, Produksjon/Industri, Lager/Logistikk
75 - 500 m²

Beskrivelse

Lager/ showroomlokaler med kontormulighet av god standard til leie. Lokalene har en spesiell og utsiktsmessig unik beliggenhet i Konnerudgata i nedfarten fra den folkerike bydelen Konnerud. Eiendommen har tidligere tjent som hovedkvarter for KID Interiør og er derfor velkjent i bybildet og på folkemunne i Drammen.

Lokalene befinner seg i eiendommens 1.etg. og har adkomst via kjørerampe direkte inn i lokalene. Gode parkeringsforhold og enkel adkomst. Enkle tilpasninger til leietakers ønsker og behov kan utføres av utleier.

Eiendommen utgjør en spennende mulighet for rette bedrift til å etablere seg i en lokasjon med særpreg, i rolige omgivelser med meget kort vei til påkjøring for sentralt hovedveinett i Drammen.

Adkomst

Spennende og relativt sentral beliggenhet i øvre del av velkjente Konnerudgata i Drammen. Eiendommen befinner seg midt mellom nedfarten fra bydelen Konnerud og Strømsø sentrum, og har enkel adkomst og romslige utearealer som imøtekommer behov for rask og enkel varelevering samt av-/pålessing fra større kjøretøyer. Fantastisk utsikt over Bragernessiden av Drammen by!

Kontakt oss om denne eiendommen